07 81 61 500 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Obvestila COVID-19

Pomembno obvestilo za uporabnike zdravstvenih storitev

Smo v obdobju, ko se na nacionalnem nivoju sproščajo sistemski ukrepi za zamejitev širjenja bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), večina ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe s korona virusa ni več obvezna ampak priporočena.

Vse uporabnike zdravstvenih storitev obveščamo, da v Zdravstvenem domu Sevnica še vedno izvajamo naslednje ukrepe:

 

Zdravstveni dom Sevnica

Dobrodošli na spletni strani Zdravstvenega doma Sevnica, ki deluje kot samostojni zavod od 14.7.1992. V sedanji organiziranosti je bil ustanovljen leta 2008 na Občinskem svetu Občine Sevnica za izvajanje osnovnega zdravstvenega varstva, ki obsega preprečevanje bolezni in poškodb, odkrivanje bolezni, diagnostiko, zdravstveno vzgojno delo, zdravljenje in rehabilitacijo na ambulantni in dispanzerski način v poslovnih prostorih zdravstvenega doma in na terenu območij Občine Sevnica ter za druge ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč.

O nas | E-naročanje | Vizitka

Novice

Projekt SOPA

8. avgust 2019

Zdravstveni dom Sevnica je vključen v projekt SOPA - Skupaj za odgovoren odnos do pitja  alkohola. Projekt SOPA se je začel oktobra 2016 in bo trajal do decembra 2020. 

Obvestila ambulant

Nova zobozdravstvena ambulanta

Zobozdravstvena ambulanta za odrasle, Tea Turnšek Malnar, dr. dent. med.

Vse zavarovane osebe obveščamo, da je v Zdravstvenem domu Sevnica s 1. 6. 2020 pričela z delom nova zobozdravstvena ambulanta izbrane osebne zobozdravnice Tea Turnšek Malnar, dr. dent. med. . V kolikor se želite opredeliti pri novi zobozdravnici smo vam za vse  informacije dosegljivi:

  • po telefonu na tel. št.: 07 81 61 507 v ordinacijskem času ambulante
  • e-mail: zobna.amb3@zd-sevnica.si 
  • po pošti: Zdravstven dom Sevnica, zobna ambulanta Tea Turnšek Malnar, dr.dent.med., Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Delovni čas dermatološke ambulante med poletjem

Dermatološka ambulanta

Obveščamo vas, da bo dermatološka ambulanta v poletnem času delala ob ponedeljkih dopoldan, vsak prvi ponedeljek v mesecu pa popoldan. 

Hvala za razumevanje!

Novice