07 81 61 500 Fax: 07 81 61 550 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Obvestila COVID-19

Koronavirus - Pomembne informacije

Koronavirus povzorča virusno bolezen, ki se kaže z naslednjimi simptomi: kašelj, glavobol, povišana telesna tempreratura, izcedek iz nosu, težave z dihanjem, slabo počutje in bolečine v mišicah.

Ambulanta COVID-19

Uporabnike zdravstvenih storitev obveščamo, da imamo vzpostavljeno ambulanto COVID-19 za odrasle in otroke. V vstopni ambulanti bodo obravnavani vsi , ki kažejo zanke infekcijskega obolenja – vročina, kašelj, težko dihanje, nahod in driska. Za pregled se je potrebno predhodno naročiti na telefonsko številko 07 81 61 500.

Prilagojeno delo ambulant izbranih osebnih zdravnikov

Delo ambulant izbranih osebnih zdravnikov družinske medicine Zdravstvenega doma Sevnica, Zdravstvene postaje Krmelj ter zasebnih ambulant s koncesijo na območju Občine Sevnica je do nadaljnjega organizirano v Zdravstvenem domu Sevnica.

Zdravstveni dom Sevnica

Dobrodošli na spletni strani Zdravstvenega doma Sevnica, ki deluje kot samostojni zavod od 14.7.1992. V sedanji organiziranosti je bil ustanovljen leta 2008 na Občinskem svetu Občine Sevnica za izvajanje osnovnega zdravstvenega varstva, ki obsega preprečevanje bolezni in poškodb, odkrivanje bolezni, diagnostiko, zdravstveno vzgojno delo, zdravljenje in rehabilitacijo na ambulantni in dispanzerski način v poslovnih prostorih zdravstvenega doma in na terenu območij Občine Sevnica ter za druge ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč.

O nas | E-naročanje | Vizitka

Novice

CBCT slikanje

31. julij 2019

CBCT (cone beam computer tomography) je metoda za slikanje kraniofacialnega (čeljusti) področja v 3D obliki.  

Obvestila ambulant

Nova ambulanta družinske medicine

Splošna ambulanta Vladimir Krstevski, dr. med., spec. druž. med.

Vse zavarovane osebe obveščamo, da imamo v Zdravstvenem domu Sevnica novo ambulanto družinske medicine izbranega osebnega zdravnika Vladimirja Krstevskega, dr.med.,spec druž. med. . V kolikor se želite opredeliti pri novem zdravniku smo vam za vse  informacije dosegljivi:

  • po telefonu na tel. št.: 051 338 444 v ordinacijskem času ambulante
  • e-mail: amb.krstevski@zd-sevnica.si
  • po pošti: Zdravstveni dom Sevnica, Ambulanta Vladimirja Krstevskega, dr.med., Trg svobode 14, 8290 Sevnica