07 81 61 500 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Obvestila ZD Sevnica

Obvestilo Medicine, dela, prometa in športa

Obveščamo vas, da se bo MDPŠ v Zdravstvenem domu Sevnica izvajala v torek 1. 12. 2020 in 4. 12. 2020. Izvajalka bo Gabrijela Pleško Gorenc, dr. med., spec. med. dela, prometa in športa . Naročanje sprejemamo na telefonski številki 07 81 61 529.

Na zdravstveno obravnavo se je potrebno predhodno naročiti

Vse uporabnike zdravstvenih storitev Zdravstvenega doma Sevnica obveščamo, da se je potrebno na zdravstveno obravnavo predhodno naročiti. Pred obiskom izpolnite vprašalnik o zdravstvenem stanju. Izpolnjen vprašalnik prenesite sabo na pregled. V primeru, da na katerokoli vprašanje odgovorite pritrdilno (DA), se pred obiskom dodatno telefonsko posvetujte z zdravstvenim osebjem ambulante. 

Obvestilo šole za bodoče starše

Spoštovani bodoči starši!

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer vas obveščamo, da predavanja Priprava na porod in starševstva do nadaljnjega odpadejo. O podrobnejših informacijah vas naknadno obvestimo. 

Obvestilo laboratorija

Obveščamo vas, da se je potrebno za odvzem v laboratoriju predhodno naročiti na telefonski številki 07 81 61 534, od 12. do 14. ure vsak delovni dan od ponedeljka do petka.

Koronavirus - Pomembne informacije

Koronavirus povzorča virusno bolezen, ki se kaže z naslednjimi simptomi: kašelj, glavobol, povišana telesna tempreratura, izcedek iz nosu, težave z dihanjem, slabo počutje in bolečine v mišicah.

Vstopne točke v Zdravstvenem domu Sevnica

Z namenom zmanjšanja možnosti prenosa okužbe s koronavirusom (SARS-CoV-2) imamo v Zdravstvenem domu Sevnica za uporabnike zdravstvenih storitev in ostale, vzpostavljeno eno vstopno točko - epidemiološko triažo.