07 81 61 500 Fax: 07 81 61 550 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Obvestila ZD Sevnica

Dispanzer za medicino dela, prometa in športa

Obveščamo vas, da skladno z Odlokom o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 iz dne 31. 3. 2020 izvaja Dispanzer medicine dela, prometa in športa naslednje preglede: 

– nujni predhodni preventivni pregledi delavcev pred zaposlitvijo, 

 – nujni pregledi operativnih gasilcev.

Zdravstvena postaja Krmelj

Vse uporabnike zdravstvenih storitev Zdravstvene postaje Krmelj obveščamo, da bo zdravstvena postaja od ponedeljka, 23. 3. 2020 dalje zaprta. Vse zdravstvene storitve se bodo izključno izvajale v Zdravstvenem domu Sevnica.

Vstopne točke v Zdravstvenem domu Sevnica

Z namenom zmanjšanja možnosti prenosa okužbe s koronavirusom (SARS-CoV-2) imamo v Zdravstvenem domu Sevnica za uporabnike zdravstvenih storitev in ostale, vzpostavljeno eno vstopno točko - epidemiološko triažo.  

Poziv k opravljanju zdravstvenih storitev preko telefona

Vse uporabnike zdravstvenih storitev pozivamo, da v času razglašene epidemije, urejate zdravstvene administrativne zadeve - za katere ni potreben obisk pri izbranemu osebnemu zdravniku - po telefonu ali elektronski pošti v ordinacijskem času ambulante.

Za uporabnike zobozdravstvenih storitev

Obveščamo vas, da so od ponedeljka, 16. marca dalje odpovedane vse zobozdravstvene storitve vseh izvajalcev, ki delajo v Zdravstvenem domu Sevnica ter Zdravstveni postaji Krmelj. 

Posebno obvestilo

Spoštovani,

v Zdravstvenem domu Sevnica med vsemi zaposlenimi aktivno izvajamo preventivne ukrepe preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom. V primeru pojava znakov kakršnihkoli respiratornih obolenj ukrepamo po protokolu NIJZ.