07 81 61 500 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Obvestila COVID-19

Pred obiskom zdravstvenega doma izpolnite vprašalnik

Vse uporabnike zdravstvenih storitev Zdravstvenega doma Sevnica obveščamo, da se je potrebno na zdravstveno obravnavo predhodno naročiti. Pred obiskom izpolnite vprašalnik o zdravstvenem stanju. Izpolnjen vprašalnik prenesite sabo na pregled. V primeru, da na katerokoli vprašanje odgovorite pritrdilno (DA), se pred obiskom dodatno telefonsko posvetujte z zdravstvenim osebjem ambulante. 

Koronavirus - Pomembne informacije

Koronavirus povzorča virusno bolezen, ki se kaže z naslednjimi simptomi: kašelj, glavobol, povišana telesna tempreratura, izcedek iz nosu, težave z dihanjem, slabo počutje in bolečine v mišicah.

Ambulanta COVID-19

Uporabnike zdravstvenih storitev obveščamo, da imamo vzpostavljeno ambulanto COVID-19 za odrasle in otroke. V vstopni ambulanti bodo obravnavani vsi , ki kažejo znake infekcijskega obolenja – vročina, kašelj, težko dihanje, nahod in driska. Za pregled se je potrebno predhodno naročiti na telefonsko številko 07 81 61 500.

Zdravstveni dom Sevnica

Dobrodošli na spletni strani Zdravstvenega doma Sevnica, ki deluje kot samostojni zavod od 14.7.1992. V sedanji organiziranosti je bil ustanovljen leta 2008 na Občinskem svetu Občine Sevnica za izvajanje osnovnega zdravstvenega varstva, ki obsega preprečevanje bolezni in poškodb, odkrivanje bolezni, diagnostiko, zdravstveno vzgojno delo, zdravljenje in rehabilitacijo na ambulantni in dispanzerski način v poslovnih prostorih zdravstvenega doma in na terenu območij Občine Sevnica ter za druge ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč.

O nas | E-naročanje | Vizitka

Novice

Projekt SOPA

8. avgust 2019

Zdravstveni dom Sevnica je vključen v projekt SOPA - Skupaj za odgovoren odnos do pitja  alkohola. Projekt SOPA se je začel oktobra 2016 in bo trajal do decembra 2020. 

CBCT slikanje

31. julij 2019

CBCT (cone beam computer tomography) je metoda za slikanje kraniofacialnega (čeljusti) področja v 3D obliki.  

Obvestila ambulant

Nova ambulanta družinske medicine

Splošna ambulanta Vladimir Krstevski, dr. med., spec. druž. med.

Vse zavarovane osebe obveščamo, da imamo v Zdravstvenem domu Sevnica novo ambulanto družinske medicine izbranega osebnega zdravnika Vladimirja Krstevskega, dr.med.,spec druž. med. . V kolikor se želite opredeliti pri novem zdravniku smo vam za vse  informacije dosegljivi:

  • po telefonu na tel. št.: 051 338 444 v ordinacijskem času ambulante
  • e-mail: amb.krstevski@zd-sevnica.si
  • po pošti: Zdravstveni dom Sevnica, Ambulanta Vladimirja Krstevskega, dr.med., Trg svobode 14, 8290 Sevnica