//Domdesign.ContactFormRunRožnati tek za življenje
07 81 61 500 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Rožnati tek za življenje

Center za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Sevnica (v nadaljevanju: organizator) v sodelovanju z Europo Donno, KŠTM Sevnica, Osnovno šolo Sava Kladnika Sevnica, Posavskim in obsoteljskim društvom za boj proti raku organizira dobrodelni dogodek Rožnati tek za življenje (v nadaljevanju: tek), ki bo potekal v soboto, 5. oktobra  2019, od 8.00 do 12.00 ure pri Srednji šoli Sevnica. Udeleženci lahko izbirajo med:

·        brezplačnim testom hoje na 2 km,

·        tek na 3 km z dobrodelnim prispevkom (štartnina),

·        tek na 5 km z dobrodelnim prispevkom (štartnina).

Štartnina za odrasle bo znašala 10,00 €, za dijake in študente 5,00 € , za otroke do 14. leta bo sodelovanje  brezplačno. Vse otroke do 14 leta lahko prijavijo izključno samo starši oz. skrbniki. Štartnina se plača na dan dogodka, zato vas prosimo, da pridete malo prej in štartnino poravnate pravočasno. Zbrana sredstva se bodo darovala organizaciji Europa Donna in šolskemu skladu OŠ Sava Kladnika Sevnica.

Začetek brezplačnega testa hoje na 2 km bo ob 8h zjutraj pri Srednji šoli Sevnica z nadaljevanjem po peščeni poti do table v smeri Gobovcev oziroma proti vzhodu. Potem sledi obrat nazaj na izhodiščno mesto.

Tek na 3 km se prične ob 9h zjutraj. Zberemo se pri Srednji šoli Sevnica. Tek poteka na peščeni progi v smeri zahoda. Pred mostičkom čez Sevnično se naredi krog po peščeni poti z obratom nazaj do izhodiščne točke in se nadaljuje v smeri vzhoda, proti Gobavcem. Tam sledi obrat po travnatem delu poti in se zaključuje po spodnji asfaltirani poti do cilja pri Srednji šoli Sevnica.

Tek na 5 km se prične ob 9.30 uri zjutraj. Teče se po trasi 3 km z večkratnimi krogi oz. s podaljšanjem proge proti Lidlu v smeri zahoda. Začetek in konec (cilj) proge prav tako ostajata enaka kot pri 3 km.

Prijave so možne na spletni strani ZD Sevnica, ter na dan prireditve na prijavnem mestu na kraju dogodka – Srednja šola Sevnica.

Dogodek bosta povezovala Lovro in Maja poznana tudi po imenu »Nekineki kanal«. Za dobro voljo in prijetno vzdušje pa bo poskrbela glasbena skupina RockDefect.

Tek bo potekal v skladu z vsebino tega razpisa in ne bo tekmovalne narave. Meritve časov in objave mest ne bodo izvedene. Fotogalerija bo objavljena na spletni strani ZD Sevnica.

Zdravstveno varstvo in zavarovanje

Vsak tekmovalec tekmuje na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje. Organizator zagotavlja udeležencem prireditve nujno prvo pomoč v času teka, ki se konča po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj.

Splošna določila

S prijavo na tek, tekmovalec potrjuje, da so v prijavi navedeni podatki resnični in da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo, zdravniško pregledan ter zdravstveno sposoben preteči traso teka. Tekmovalec na teku sodeluje na lastno odgovornost in se s prijavo zaveže, da bo upošteval vsa navodila organizatorjev. Tekmovalec s prijavo prav tako izjavlja, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in se odpoveduje morebitnim zahtevkom za povrnitev škode, ki bi nastala iz naslova udeležbe na prireditvi.

Tek bo organizator fotografiral in snemal. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja in soorganizatorjev. Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih.

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v Politiki varstva osebnih podatkov Zdravstvenega doma Sevnica.

Vljudno vabljeni in športni pozdrav!

Prijava

Spletne prijave na tek so zaključene.

Splošne informacije

Zdravstveni dom Sevnica
Trg svobode 14
8290 Sevnica
07 81 61 500
tajnistvo@zd-sevnica.si

Uradni podatki

Zdravstveni dom Sevnica
Trg svobode 14
8290 Sevnica
Slovenija
ID za DDV: SI94492077
IBAN: SI56 0315 8100 0383 284 (SKB d.d.)

IBAN: SI56 0110 0600 8332 614 (Banka Slovenije)

Digitalni certifikat

ZD Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0019/00019

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Zdravstveni dom Sevnica
Matična številka: 5636558000