07 81 61 500 info@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Rožnati tek za življenje

14. oktober 2023, 10.00–14.00

Center za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Sevnica (v nadaljevanju: organizator) v sodelovanju z Osnovno šolo Blanca, Europo Donno, KŠTM Sevnica ter Posavskim in obsoteljskim društvom za boj proti raku organizira dobrodelni dogodek Rožnati tek za življenje (v nadaljevanju: tek), ki bo potekal v soboto, 14. oktobra  2023, od 10.00 do 14.00 ure pri Srednji šoli Sevnica. Udeleženci se bodo lahko udeležili dobrodelne hoje na 2 km ali pa izbrali med tremi trasami dobrodelnega teka:

  • otroški,
  • tek na 3 km,
  • tek na 5 km.

Štartnina do 18 leta starosti znaša 5€, za odrasle 10€. Vse otroke do 15 leta lahko prijavijo izključno samo starši oz. skrbniki. Štartnina se lahko plača ob spletni prijavi z nakazilom na TRR (QR koda za hitro plačilo se nahaja v datoteki spodaj, priporočamo, na kraju dogodka imejte s sabo potrdilo o plačilu) ali na dan dogodka. V primeru, da se odločite za slednje, vas prosimo, da pridete malo prej in štartnino poravnate pravočasno. Zbrana sredstva bodo namenjena šolskemu skladu OŠ Blanca, del sredstev pa bo namenjen tudi organizaciji Europa Donna ter Posavskemu in Obsoteljskemu društvu za boj proti raku.

Ob 10. uri se bomo zbrali pri Srednji šoli Sevnica, kjer se bomo skupaj ogreli in ob 10.30 pričeli s hojo po označeni poti. Otroci se bodo nato preizkusili na teku otroške trase, ki bo potekala krožno po poti v drevoredu. 

Tek na 3 in 5 km se prične ob 11.30 uri. Tek poteka na peščeni progi v smeri vzhoda. 3km zavije  levo na asfaltirano cesto pri železniškem podvozu, tek na 5km nadaljuje po nasipu in zavije levo pri velikem hrastu. Teka se nato nadaljujeta pot po nasipu v smeri zahoda. Tek na 3 km pri mostičku čez Sevničino zavije po peščeni poti nazaj proti cilju pri Srednji šoli, trasa teka na 5km nadaljuje v smeri proti Lidlu in se pod mostom obrne nazaj proti cilju.

Tek bo potekal v skladu z vsebino tega razpisa in ne bo tekmovalne narave. Meritve časov in objave mest ne bodo izvedene. Fotogalerija bo objavljena na spletni strani ZD Sevnica.

Zdravstveno varstvo in zavarovanje

Vsak tekmovalec tekmuje na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje. Organizator zagotavlja udeležencem prireditve nujno prvo pomoč v času teka, ki se konča po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj.

Splošna določila

S prijavo na tek, tekmovalec potrjuje, da so v prijavi navedeni podatki resnični in da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo, zdravniško pregledan ter zdravstveno sposoben preteči traso teka. Tekmovalec na teku sodeluje na lastno odgovornost in se s prijavo zaveže, da bo upošteval vsa navodila organizatorjev. Tekmovalec s prijavo prav tako izjavlja, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in se odpoveduje morebitnim zahtevkom za povrnitev škode, ki bi nastala iz naslova udeležbe na prireditvi.

Tek bo organizator fotografiral. Namen je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja in soorganizatorjev. 

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v Politiki varstva osebnih podatkov Zdravstvenega doma Sevnica.

Vljudno vabljeni in športni pozdrav!

Prijavnica na rožnati tek

Splošne informacije

Uradni podatki

ZD Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0019/00019

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Zdravstveni dom Sevnica
Matična številka: 5636558000