07 81 61 500 info@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Direktorica zavoda

Nazaj

Spoštovani,

Zdravstveni dom Sevnica je ustanova, ki spremlja človeka od rojstva do smrti. Organiziran je kot javni zavod, hkrati pa daje svoje prostore v najem ambulantam s koncesijo. Je hiša zdravja, kjer se uporabnik počuti varno.

Delovanje Zdravstvenega doma Sevnica temelji na strokovnem znanju in bogatih izkušnjah zaposlenih. Primarni cilj vseh naših prizadevanj je boljše zdravje uporabnikov ter kakovostna in pravočasna zdravstvena oskrba, ko je to potrebno. Stalno učenje in nadgradnja znanja vseh zaposlenih pomenita dodatno varnost za vse, ki poiščejo našo pomoč. Intenzivno skrbimo za krepitev in promocijo zdravja, razvijanje zdravega življenjskega sloga med prebivalci, preprečevanje bolezni in opuščanje škodljivih navad.

Razvoj zdravstvenega doma Sevnica je usmerjen v zagotavljanje kakovosti zdravstvenega varstva na primarni ravni, v krepitev zaupanja med zaposlenimi in uporabniki zdravstvenih storitev in v ustvarjanje prijaznega okolja za zaposlene in obiskovalce. Zdravje je naša največja vrednota, zato s skupnimi močmi skrbimo zanj, ga ohranjamo in pomagamo, ko je pomoč potrebna.

Vladimira Tomšič

Splošne informacije

Uradni podatki

ZD Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0019/00019

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Zdravstveni dom Sevnica
Matična številka: 5636558000