07 81 61 500 info@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

HiTop

Revitalizirajte vaše telo

Nazaj

Kaj je HiTop

HiToP ali High Tone Power Therapy je elektroterapija s frekvencami visokih tonov, ki potujejo skozi telo v obliki električnega polja.

Kako deluje

Z vnosom energije povečamo potencial celične energije in vplivamo na oscilacijo oziroma vibriranje celičnih struktur, kar pospešuje normalizacijo metabolizma.

To dosežemo z vnosom visokih frekvenc od 4.096 do 32.768 Hz, kar je za razliko od srednje frekvenčnih terapij, ki uporabljajo frekvence do 12.000 Hz, zelo veliko. Te visoke frekvence imajo vpliv na celične strukture; spodbujajo regeneracijo celic in pospešijo prehajanje odpadnih produktov iz celic in hranilnih snovi v njih.

Modulacija in terapija

Prav tako lahko s HiToPom moduliramo nizke frekvence od 0 do 200 Hz – slednje potrebujemo za stimulacijo oz. krepitev mišic, protibolečinsko terapijo, terapijo edema, limfne drenaže, električne masaže … Vendar tudi pri uporabi nizkih frekvenc v ozadju vedno delujejo visoke frekvence, tako da je učinek regeneracije vedno prisoten.

Aparat uporablja simultano modulacijo frekvence in amplitude (SimulFAMi), kar pomeni, da se s spremembo oz. dvigom frekvence istočasno spreminja amplituda, le-ta pa omogoča vnos tolikšne moči in takšnih visokih frekvenc.

Cenik

30 min20 evrov
1 ura30 evrov
HiTop

Splošne informacije

Uradni podatki

ZD Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0019/00019

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Zdravstveni dom Sevnica
Matična številka: 5636558000