07 81 61 500 Fax: 07 81 61 550 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Zdravstveni dom Sevnica

Dobrodošli na spletni strani Zdravstvenega doma Sevnica, ki deluje kot samostojni zavod od 14.7.1992. V sedanji organiziranosti je bil ustanovljen leta 2008 na Občinskem svetu Občine Sevnica za izvajanje osnovnega zdravstvenega varstva, ki obsega preprečevanje bolezni in poškodb, odkrivanje bolezni, diagnostiko, zdravstveno vzgojno delo, zdravljenje in rehabilitacijo na ambulantni in dispanzerski način v poslovnih prostorih zdravstvenega doma in na terenu območij Občine Sevnica ter za druge ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč.

O nas | E-naročanje | Vizitka

Novice

Priprava na porod in starševstvo - šola za bodoče starše urniki srečanj za leto 2020

31. januar 2020

Morda ste prav danes izvedeli, da se v vašem telesu razvija novo življenje. To pomeni, da boste čez nekaj mesecev postala mamica in očka vašega novorojenčka. Nosečnost je prav posebno obdobje v vašem življenju. Želimo vam, da bi vaša nosečnost in porod potekala brez zapletov. Zato vam ponujamo našo pomoč in vaju prijazno vabimo da obiščete Pripravo na porod in starševstvo – Šola za bodoče starše.

CBCT slikanje

31. julij 2019

CBCT (cone beam computer tomography) je metoda za slikanje kraniofacialnega (čeljusti) področja v 3D obliki.  

Obvestila ambulant

Zobozdravstvo odraslih, ambulanta Vid Pucelj, dr. dent. med.

Zobozdravstvo odraslih, ambulanta Vid Pucelj, dr. dent. med.

obveščamo vas, da s 15. 1. 2020 konča z delom v ZD Sevnica Vid Pucelj, dr. dent. med. Vse izbrane paciente obveščamo, da se lahko opredelijo za kateregakoli drugega osebnega zobozdravnika v ZD Sevnica ali v zasebni ambulanti s koncesijo.

Izvajalci zobozdravstva za odrasle v Zdravstvenem domu Sevnica so:

  • Anja Medvešek, dr. dent.med. (informacije na tel. številko 07/81 61 558  ali po elektronski pošti zobna.amb2@zd-sevnica.si )
  • Tjaša Božič, dr. dent. med., (informacije na tel. številko 07/81 61 520  ali po elektronski pošti zobna.amb@zd-sevnica.si) 

Nova ambulanta družinske medicine

Splošna ambulanta Vladimir Krstevski, dr. med., spec. druž. med.

Vse zavarovane osebe obveščamo, da imamo v Zdravstvenem domu Sevnica novo ambulanto družinske medicine izbranega osebnega zdravnika Vladimirja Krstevskega, dr.med.,spec druž. med. . V kolikor se želite opredeliti pri novem zdravniku smo vam za vse  informacije dosegljivi:

  • osebno v ordinacijskem času ambulante
  • po telefonu na tel. št.: 051 338 444 v ordinacijskem času ambulante
  • e-mail: amb.krstevski@zd-sevnica.si
  • po pošti: Zdravstveni dom Sevnica, Ambulanta Vladimirja Krstevskega, dr.med., Trg svobode 14, 8290 Sevnica