07 81 61 500 tajnistvo@zd-sevnica.si

Zdravstveni dom Sevnica, Trg svobode 14, 8290 Sevnica

Priprava na porod in starševstvo

Šola za bodoče starše

DRAGA BODOČA MAMICA IN BODOČI OČKA

Morda ste prav danes izvedeli, da se v vašem telesu razvija novo življenje. To pomeni, da boste čez nekaj mesecev postala mamica in očka vašega novorojenčka. Nosečnost je prav posebno obdobje v vašem življenju. Želimo vam, da bi vaša nosečnost in porod potekala brez zapletov. Zato vam ponujamo našo pomoč in vaju prijazno vabimo da obiščete Pripravo na porod in starševstvo – Šola za bodoče starše.

Priprava na porod in starševstvo – Šola za bodoče starše je namenjena prav vsem bodočim mamicam in očkom, ne glede na to ali bo bodoči očka prisoten pri porodu ali ne. Zato sta vabljena oba.

V srečanjih Priprave na porod in starševstvo – Šoli za bodoče starše si boste pridobili nekaj znanja o poteku nosečnosti, o dojenju, na porod vas bomo dobro psihično in fizično pripravili. Ponudili vam bomo tudi nekaj nasvetov o negi vašega novorojenčka, ko bosta prišla iz porodnišnice.

Prijave niso potrebne.

OBVESTILO

Spoštovani bodoči starši!

Šola za bodoče starše se v mesecu juliju in avgustu ne bo izvajala. Naslednji predviden termin bo v mesecu septembru.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte,  patronaza@zd-sevnica.si

Vabimo vas, da si ogledate vsebine na spletni strani www.zdaj.net, spletno mesto o nosečnosti in zdravju otrok, kjer boste lahko dostopali do strokovnih nasvetov in informacij.

V primeru, da potrebujete oziroma želite individualno svetovanje glede Priprave na porod in starševstvo, nas kontaktirajte preko e - pošte: patronaza@zd-sevnica.si.

Koristne informacije in gradiva najdete na naslednjih povezavah:

·         https://www.nijz.si/sl/nosecnost-in-porod-v-casu-sirjenja-okuzbe-s-covid-19

·         https://zdaj.net/wp-content/uploads/2020/01/Pric%CC%8Cakujemo-dojenc%CC%8Cka-VSEBINA-KONC%CC%8CNA-elektronski-vir.pdf

Hvala za razumevanje!

Priprava na porod in starševstvo